Marketing

The best marketing doesn't feel like marketing

Wil je meer uit je marketing halen? Maar mis je de tijd of expertise? Kies voor een externe marketingpartner om het onderste uit de kan te halen van je marketingbudget. Hendrickx Studio is jouw strategische partner om je marketing te professionaliseren.

Marketing

Websites & Advertising

Een nagelnieuwe website gecombineerd met doeltreffende advertenties die veel bezoekers / klanten aantrekken? Of je aanwezigheid op sociale media uitspelen zodat je je merkbekendheid verbetert? Een professionele bedrijfsvideo om je bedrijf en onderliggende waarden te tonen? Emma zet graag de strategische bakens uit om meer resultaat uit jouw marketingbudget te halen. Jij concentreert je op corebusiness, Hendrickx Studio verzorgt je (online) marketing.

Mees Koeltechniek
Falconers @ Work

Sterke punten

Je maakt de goede keuze

Creatief

Emma heeft al van jongs af een sterke interesse in kunst. Ze volgde een opleiding Modern & Contemporary Art in Londen waar ze enorm veel inspiratie opdeed. Die inzichten zet ze nu in om jouw visie te visualiseren.

Proactief

Snel op de bal spelen en feedback verwerken. Hét voordeel waarmee Hendrickx Studio zich onderscheidt van de concurrentie. Emma kent haar klanten door en door en zorgt voor een proactieve projectopvolging.

Persoonlijk

Je bent een partner van onze firma. Geen nummertje. Emma begeleidt je persoonlijk doorheen het traject en is steeds bereikbaar. Op die manier schakelen we heel vlot en gaan de zaken vooruit. Want tijd kost geld.

Emma Is Jouw Aanspreekpunt Voor Grafisch Design, Branding En Webdesign.