Grafisch Design

Graphic Design is the secret to creativity

Heb je al een logo en huisstijl? Wil je die op consistente manier doortrekken doorheen al je communicatie-outingen? Dat is een prima idee. Op die manier veranker je je merk op een sterke manier in het hoofd van je klanten. Kies voor een marketingpartner die deze visie deelt!

Grafisch design

Print Media

Flyers, affiches, posters, brochures, raam- of autobestickering,… Hendrickx Studio verzorgt een kwalitatieve oplossing voor jouw print media. Kwaliteit die inhaakt op je merkwaarde zodat je je sterke uitstraling behoudt, doorheen je ganse communicatie.

Hendrickx Studio Ontwerpt Een Logo En Naamkaartje Voor Boost Uit Grobbendonk
Hendrickx Studio Ontwerpt Een Cadeaubon Voor Hendrickx Fietsen Uit Herentals
Hendrickx Studio Uit Herentals Ontwerpt Een Naamkaartje Voor Dokter Christel De Reze
Hendrickx Studio Uit Herentals Ontwikkelt Een Logo Voor Twitch-Streamer Sick_Dog_Gb
Hendrickx Studio Ontwerpt Een Nieuw Logo Voor Zelfbouwairco.be
Hendrickx Studio Ontwikkelt Een Logo En Huisstijl Voor Vastgoedproject Sl78

Grafisch design

Digital Media

Hoe trek je de aandacht van een scrollende klant? Door een ijzersterke visual die in het oog springt. Hendrickx Studio geeft creatieve input om opvallende visuals uit je hoed te toveren. Op die manier grijp jij je klant’s aandacht, ook via de digitale kanalen. 

Sterke punten

Je maakt de goede keuze

Creatief

Emma heeft al van jongs af een sterke interesse in kunst. Ze volgde een opleiding Modern & Contemporary Art in Londen waar ze enorm veel inspiratie opdeed. Die inzichten zet ze nu in om jouw visie te visualiseren.

Proactief

Snel op de bal spelen en feedback verwerken. Hét voordeel waarmee Hendrickx Studio zich onderscheidt van de concurrentie. Emma kent haar klanten door en door en zorgt voor een proactieve projectopvolging.

Persoonlijk

Je bent een partner van onze firma. Geen nummertje. Emma begeleidt je persoonlijk doorheen het traject en is steeds bereikbaar. Op die manier schakelen we heel vlot en gaan de zaken vooruit. Want tijd kost geld.

Emma Is Jouw Aanspreekpunt Voor Grafisch Design, Branding En Webdesign.